domingo, enero 03, 2010

CHISTES PARA ESOS AMIGOS....

Un hombre estaba sentado tranquilo, leyendo el periódico, cuando su mujer, furiosa, llega de la cocina y le salpica una hostia con una sartén que casi le revienta la cabeza.
- ¡Por Dios! ¿Pero, qué te pasa?
- ¡¡¡Es por el papelito que encontré en el bolsillo de tu pantalón, con el nombre de "Marylou" y un número!!!
- Joder, cariño... ¿te acuerdas del día que fui a los caballos? Pues Marylou era el caballo al que aposté, y el número es cuánto estaban pagando por la apuesta.
Satisfecha, la mujer se retiró pidiéndole disculpas.
Días después, estaba él nuevamente sentado tranquilo, cuando recibe otra soberana hostia, pero esta vez con la olla a presión.
Aturdido y cabreado le dice:
¡¡¡¡¡¡, pero se puede saber qué coño te pasa¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Nada, cariño. Tu caballo al teléfono

sábado, enero 02, 2010

Diumenge, dia 3, i dilluns, dia 4. De 12 a 2 del migdia i de 5 a 7 de la tarda, al Parc Central


L’IMAC ha decidit concentrar el lliurament de les cartes als patges en un sol punt. Serà al Parc Central, el diumenge dia 3 i l'endemà dilluns, en el mateix espai on els missatgers escenificaran la seva arribada a Mataró. Tots els infants mataronins, que fins aquest any tenien punts de recollida repartits per diferents equipaments cívics de la ciutat, s’hauran de desplaçar al parc per poder lliurar els seus desitjos en forma de carta. Una situació que pot generar grans cues. Per intentar estalviar-s’ho, l’IMAC ha dit que s’augmentarà el nombre de patges i carters per recollir les cartes. L’objectiu, a més de retallar despeses, és aconseguir “una cte més lluït i vistós”, en paraules de Penedès. El Parc comptarà amb una carpa en forma de haima per al lliurament de cartes, i les cues s’amenitzaran amb espectacles i activitats

Diumenge, dia 3, i dilluns, dia 4. De 12 a 2 del migdia i de 5 a 7 de la tarda, al Parc Central