domingo, octubre 18, 2009

El projecte compta amb la implicació activa de les empreses de mitjans de comunicació i amb la col·laboració de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya,

Gènere i mitjans de comunicació. Eines per visualitzar les aportacions de les dones
L'Institut Català de les Dones, el Consell de l'Audiovisual de Catalunya i el Col·legi de Periodistes presenten aquest projecte que té com a objectiu millorar la representació de gènere en els mitjans de comunicació mitjançant l'elaboració de materials pràctics de formació adreçats als i les professionals del sector.



La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, el president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, Ramon Font, i el degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Josep Carles Rius, presenten el 27 d'octubre, a la seu de l'Institut Català de les Dones, el projecte 'Gènere i mitjans de comunicació. Eines per visualitzar les aportacions de les dones'. En el transcurs de l'acte tindrà lloc la conferència 'La representació de les dones als mitjans de comunicació', a càrrec de la filòloga Eulàlia Lledó.

L'objectiu d'aquest projecte és millorar la representació de gènere en els mitjans de comunicació mitjançant l'elaboració de materials pràctics de formació adreçats als i les professionals del sector.

El projecte compta amb la implicació activa de les empreses de mitjans de comunicació i amb la col·laboració de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya, la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores - Xarxa de Periodistes amb visió de gènere, l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació, l'Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

No hay comentarios: