lunes, marzo 24, 2008

CASTELLER DE MATARÓ

Els Capgrossos escalfen motors organitzant un taller per a la canalla

L'activitat comptarà amb un grup d'animació infantil i xocolata desfeta per als assistents

per V. B. - fotos Anna Aluart - 07/03/2008 17:45 (159 lectures)

Un assaig dels Capgrossos a la Plaça Santa Anna
El proper dia 4 de maig la colla castellera Capgrossos donarà el tret de sortida a la temporada a la plaça porxada de Granollers. Queden dos mesos i els ‘blaus’ comencen a arrencar motors. Aquest dissabte, dia 8, organitzaran a la plaça de l’Ajuntament el ‘Mega-taller de canalla’. Es tracta d’una activitat ja clàssica en l’agenda dels Capgrossos, que organitzen pràcticament des dels primers anys de vida de la colla, i que té com a objectiu mostrar als més menuts els secrets del món casteller.

El taller s’iniciarà amb un breu conjunt d’explicacions sobre el món casteller i les parts del tronc, que precedirà una sèrie de proves a càrrec de la canalla de la colla. “Cada anys ens ve força gent”, destaca Albert Rubí, membre dels Capgrossos, qui explica que el taller de canalla està “obert a tothom” i que fins i tot serveix per a caçar algun talent precoç. “Des del primer moment pots veure que un infant és molt apte per a fer castells”, apunta.

El taller comptarà amb l’actuació de Sona que trona, un grup d’animació infantil, que presentarà l’espectacle Això sona que trina, amb cançons pròpies i tradicionals. També hi haurà xocolata desfeta per a tothom.

Dissabte, dia 8. A partir de les 5 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament. Activitat gratuïta.

No hay comentarios: