domingo, abril 20, 2008

SALA CABAÑES 75 ANIVERSARIO



Música


Pep Sala celebra el 75è aniversari de Sala Cabañes amb un recital acústic

L'excomponent de Sau actua al teatre de la Riera aquest divendres

per V. B. - 18/04/2008 12:39 (120 lectures)


Pep Sala té bon feeling amb Mataró. Les seves gires solen aturar-se a la ciutat ja que hi gaudeix d’un públic molt fidel. La seva darrera actuació va tenir lloc fa tant sols mig any, per setembre de 2007 a la sala Privat. Aquest divendres torna a la ciutat per oferir un recital acústic a la Sala Cabañes, en el marc de la celebració del 75è aniversari del teatre del Centre Catòlic. Presentarà el cançoner del seu darrer treball, Un petit moment de dubte, format per 13 cançons amb melodies i instrumentacions treballades i detallistes, amb textures sonores molt cuidades i unes lletres tan costumistes i properes com sempre en la seva dilatada trajectòria.

Sala és un dels músics més destacats dels darrers 20 anys en l’escena pop-rock catalana. A mitjans dels anys 80 funda Sau juntament amb Carles Sabater. Inicien la seva carrera l’any 1988 amb la publicació del disc No puc deixar de fumar, i ben aviat es converteixen en un grup punter del rock en català gràcies a cançons com Boig per tu, El tren de mitjanit, Cercles o Poemes i promeses. Des de la mort de Carles Sabater l’any 1999, Sala inicia una carrera en solitari amb treballs com Nascuts en la boira, Crítica de la raó pura i Un petit moment de dubte. Tot i que actualment dedica la majoria dels seus esforços a la seva carrera en solitari, el músic també ha enregistrat dos discos amb el seu grup paral·lel, Pep Sala & La Banda del Bar, i ha composat bandes sonores per a pel·lícules i programes de televisió.

Aquest serà l’acte més popular del 75è aniversari de la Sala, que durant tot el mes d’abril presenta un seguit de propostes de música, teatre, dansa i màgia. El calendari d’actuacions per a commemorar l’efemèride es tancarà el proper cap de setmana amb la companyia de dansa eN movimeNT, el dia 26, i l’endemà la Coral La Nota.

Divendres, dia 18. A les 10 de la nit a Sala Cabañes. Preu: 15 euros (platea i llotja), 12 euros (amfiteatre).

No hay comentarios: