sábado, diciembre 13, 2008

Reus i Espanyol. Els dos propers rivals del CE Mataró no conviden a l’optimisme de cara a aquest final d’any

El CE Mataró es prepara per un final d’any dur a casa

Els groc-i-negres reben a Reus i Espanyol

per capgros.com - 11/12/2008 13:04 (232 lectures)
Reus i Espanyol. Els dos propers rivals del CE Mataró no conviden a l’optimisme de cara a aquest final d’any. Després d’un inici de temporada marcat pel reguitzell de jugadors que han anat entrant i sortint, sobretot sortint, i amb ratxes de resultats que feien pensar en una temporada tranquil·la però que ara inquieten un xic més, l’equip de Jaume Creixell espera dos dels equips més poderosos de la Tercera Divisió. Seran els últims esculls a un 2008 per oblidar. El primer en aterrar és el Reus, que dissabte, dia 14 a les 17.00h, visitarà el Municipal de Mataró. Tercer amb 32 punts, gairebé el doble dels que té el conjunt groc-i-negre, el proper contrincant arriba un camp on darrerament se li dóna bé.

La darrera visita del Reus al Municipal de Mataró va ser dolorós. Era el primer partit de Jaume Creixell després del seu enèsim retorn, i l’enfrontament va acabar amb una golejada d’escàndol per 0-5. Això va enviar els groc-i-negres a l’avantpenúltim lloc. Una fet que, passi el que passi diumenge, no es repetirà. Els visitants també han esgarrapat punts en les seves últimes visites. La temporada 2006-2007 també va guanyar, aquest cop per 0-2. I en el 2005 es va endur el triomf per 1-2. Des de la 2002-2003 els mataronins no guanyen a casa davant el Reus. En aquella ocasió va ser per 3-1 amb els dos conjunts a Segona B.

El tècnic mataroní seguirà amb la plantilla justa. Dels 18 convocats, Kiku i Willy, ambdós per lesió, no han pogut entrar en les darreres convocatòries, pel que no hi haurà gaires sorpreses en l’alineació de diumenge.

Nou Serdenya, últim escull del juvenil en la primera volta
El juvenil del CE Mataró visitarà dissabte, dia 13 a les 16.00h, a l’Europa. El Nou Serdenya serà l’última parada de la primera volta de la Divisió d’Honor. Pitjor no han pogut anar les coses pels groc-i-negres, que sumen cinc punts i ni una sola victòria. El seu rival, penúltim, li treu set punts als de Jordi Pi. La salvació, una miqueta més lluny, se situa en els 9.

No hay comentarios: