domingo, junio 29, 2008

El marc econòmic marca la reunió del Consell de Ciutat




El marc econòmic marca la reunió del Consell de Ciutat

Una trentena de persones participen en la reunió del principal òrgan de participació de Mataró al Centre Cívic Pla d’en Boet

per V. B. - fotos V.B. - 26/06/2008 17:15 (165 lectures)

Imatge de la reunió del Consell
El Consell de Ciutat, el màxim òrgan de participació de l’Ajuntament de Mataró, es va reunir ahir dimecres, dia 25, al Centre Cívic Pla d’en Boet amb l’actual marc econòmic com a tema principal a debat. El Tercer Tinent d’Alcalde, Francesc Teixidó, va destacar abans de l’inici del Consell que la situació de crisi econòmica que es viu al país implicarà “una mica més de restricció en els ingressos”, cosa que comportarà que “probablement no hi hagi diners per a tot en els propers anys”. Davant d’aquesta situació, Teixidó va apuntar que a la reunió del Consell es debatria “quins són els temes que l’Ajuntament ha de prioritzar” tenint en compte el marc econòmic existent.

La reunió també va servir per presentar als assistents, prop d'una trentena, el balanç del tancament del pressupost de 2007 i per presentar el marc pressupostari de 2009, així com el paquet de mesures i propostes que conté el Pacte pel Desenvolupament Econòmic i Social (PDES) per reanimar l’economia local. Teixidó va assegurar que el conjunt de precs, propostes i suggerències dels membres del Consell de Ciutat es traslladaran “en la mesura del possible” a les accions del Govern municipal.

El Consell de Ciutat és l'òrgan de participació i de consulta de caràcter global, creat el 2005 amb l'objectiu de debatre i consensuar les grans línies estratègiques del municipi. Està format tant per representants de diferents àmbits de la ciutat com de ciutadans a títol individual, i presidit per l'alcalde, Joan Antoni Baron.
Imprimir | Enviar a un amic | Afegir opinió

No hay comentarios: